zondag 26 augustus 2012

Essence's Colour Arts!

Colour arts! Voor iedereen die het superleuk vindt om creatief bezig te zijn met beauty-producten of nagellak, lees snel verder!
Eerder op onze blog hebben we een filmpje gezet over hoe je zelf nagellak kan maken. Toevallig ontdekten we vlak daarna deze nieuwe trend van Essence. Dit is een leuke en handige manier om zelf je nagellak te maken.

Essence heeft sinds augustus 2012 de nieuwe trend Colour Arts! Deze collectie bestaat uit allemaal hulpmiddelen om zelf je eigen beauty-producten te maken van pigmenten en een basis-make-upje. Zo kun je dus van een potje Colour Arts pigment (dit ziet er uit als oogschaduw) en een Colour Art nagel basis je eigen nagellak maken. Daarnaast kun je de pigmenten ook nog gebruiken als oogschaduw en je kunt je eigen lipgloss maken.
Essence heeft ook nog handige potjes om je pigmenten, voordat je ze mengt met de nagellak basis, in te mengen (deze zijn per twee verkrijgbaar).
Het is ook niet echt duur: de potjes met pigment kostenmaar 2,50 euro per stuk, en de nail base is ook maar 1,59.















Het zijn 20 super leuke kleurtjes. Je kan ze zelf mengen of gewoon 1 kleurtje gebruiken. We hebben deze nu producten natuurlijk meteen getest, dus lees snel verder!

Wat heb je nodig?
- Doorzichtige nagellak. Je kunt dus de colour arts base coat gebruiken, maar je kunt ook gewoon een andere doorzichtige nagellak gebruiken zoals wij hebben gedaan.
- Essence pigments 06 WOW it's orange!
- Essence pigments 11 cotton candy
- papiertje











Hoe werkt het?
Stap 1
Doe de twee kleuren ophet papiertje. Je kunt de hoeveelheden gebruiken die je zelf wil.













Stap 2
Vouw het papiertje voorzichtig dubbel en laat de poeder in het potje glijden. Je kan als je potje te vol zit er wat nagellak uit gieten, maar meestal is dat niet echt nodig.














Stap 3
Schud het potje net zo lang tot de kleuren goed gemengd zijn met de nagellak en test of je de kleur goed vindt en of je hem goed genoeg vindt dekken. Als dat niet zo is kun je er nog wat poeder bij doen, schud dan opnieuw goed.













Dit is het resultaat van deze kleuren, natuurlijk kun je alle kleuren gebruiken die je zelf wil!
Succes, xoxo

2 opmerkingen:

  1. Ik vind die Colour Arts Pigmenten echt geweldig! Ik heb er zelf ook al een lakje mee gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen