donderdag 16 augustus 2012

Catrice's Effect Top Coats!

Al sinds een tijdje heb ik deze drie topcoats van Catrice en ik heb 'm voor jullie uitgebreid getest, maybe it inspires you! :)



Van links naar rechts:

1# Catrice Million Styles Effect Top Coat C02 Million Dollar Baby
2# Catrice Million Styles Effect Top Coat C04 Shake it! Flake it!
3# Catrice Frosting Top Coat

Million Dollar Baby:

Het ziet er al gaaf uit in het potje, en de glitters zijn ook echt ontzettend leuk! Het aanbrengen ging bij mij heel goed, en het zag er gelijk mooi uit. Het drogen ging ook snel en hij blijft redelijk lang zitten. Het enige is dat je wel twee laagjes moet doen voor een echt goed effect, het kan ook wel met één laagje, maar dan ziet het er wel iets 'saaier' uit. Ik heb 'm bij het kruidvat gekocht in de aanbieding, maar anders kost ie ook maar 3 euro.
Zeker voor dat geld is het echt een aanrader,
want het maakt een gewoon kleurtje op je nagels echt veel leuker!

Shake it! Flake it!

Ook hier ziet het potje er al gelijk leuk uit. En óók hierbij ziet het er ontzettend leuk uit op je nagels! Het is klein beetje glitter, onopvallend, maar ontzettend mooi, zeker in de zon, want dan veranderd het de hele tijd van kleur. Het is zeker leuk voor een feest ofzo, maar je kunt het ook gewoon naar school/werk opdoen. Ook hierbij gaat het aanbrengen weer goed en duurt het drogen niet erg lang. Alleen heb je hierbij al aan één laagje genoeg. Deze is dus ook zeker de moeite waard voor maar drie euro!~Het potje; ziet er cool uit!
Frosting top coat

Heel eerlijk gezegd vond ik het in het potje er best dom uitzien.. Het geeft een beetje een rare gloed, máár dat maakte hem wel weer apart dus daarom dat ik ´m heb gekocht. Er staat op het potje dat het een matte glans geeft, een aparte combinatie, maar het klopt wel.. het geeft een mat effect, maar dan alsof je er daarna glans top coat overheen hebt gedaan.. Het klinkt inderdaad raar maar het leuke eraan is dat het je kleur nagellak wel een heel ander effect geeft. Dus als je maar weinig kleuren hebt is dit wel een goede en goedkope oplossing :) Het aanbrengen en drogen gaat hierbij goed, maar het is wel lastig om het eraf te halen als het is gedroogd! Zelfs met ontzettend veel nagellak remover duurde het lang. Ik vond het voor maar 2, 29 euro wel het proberen waard iniedergeval!

Dus, uiteindelijk zijn deze top coats er best goed doorgekomen!
Als je een keer origineel, maar makkelijk je nagels wilt lakken zijn deze top coats zeker een goede keus, en met deze topcoats op je kleurtjes val je iniedergeval op!

Vragen/opmerkingen/tips/verzoekjes? xnailpolishh@gmail.com, @xnailpolishh & #xnailpolishh op twitter & @xnailpolishh op we heart it!

xoxo'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten